Wat heb je nodig om jezelf op de kaart te zetten?

Was je ooit opgegroeid met het idee ‘Doe je best en werk hard, dan komt de beloning vanzelf’? Of hang je het spreekwoord ‘Goede wijn behoeft geen krans’ aan?

Weet dan dat de wereld is veranderd en dat het steeds noodzakelijker is om te kunnen laten zien wat jou onderscheidt van anderen en welke toegevoegde waarde je kunt leveren voor opdrachtgevers.

‘‘We hebben nu de mogelijkheid om ons eigen merk te creëren in een nichemarkt van onze keuze. “

David Meerman Scott

Consultants en organisatie adviseurs met een wereld aan ervaring en expertise die willen leven en werken vanuit hun hart help ik een gezond bedrijf op te bouwen vanuit een merk met een ziel.

Een andere manier van denken waarbij je de klant en zijn problemen en ambities centraal stelt, vormt de kern van succesvolle persoonlijke marketing.

Social media zijn hiervoor een geweldig handig podium. Het is belangrijk om je ideeën naar buiten te brengen, door je klanten verhalen te vertellen die aansluiten bij zijn problemen. Daarbij is wat kennis
van storytelling en copywriting enorm handig. En dat valt allemaal te leren.

Investeren in vakkennis of in marktgroei?

Veel adviseurs investeren veel tijd en geld in het verwerven en vergroten van vakinhoudelijke kennis. Niets mis mee maar het levert je soms meer op om te investeren in kennis en inzichten over personal branding en social media marketing. Want deze investering betaalt zich terug in marktbereik, omzetverhoging en interessante opdrachten.

Hoe zou het voor jou zijn als jij…

  • Een helder verhaal kunt vertellen over wie je bent en waar je voor staat.
  • Een eigen visie hebt en een eigen stemgeluid laat horen in de markt.
  • Een onweerstaanbaar aanbod hebt waar klanten gretig ‘ja’ op zeggen.
  • Bekend staat als de expert waar klanten graag mee willen werken.
  • Met een kloppend business model je bedrijf lekker gaat groeien.

Wanneer je start met je personal branding, ga je op weg voor een boeiende reis waarin je jezelf sterk ontwikkelt terwijl je zelfbewustzijn tegelijk met je bedrijf groeit. Om je in deze reis te begeleiden vind je hier de trainingen die je verder helpen.

Veel succes en enjoy!
Saskia

Related Articles

Responses