Power of Personality

Welkom in de training de Power of Personality

In de personal branding training Power of Personality ontwikkel je jouw unieke personal brand en verhaal zodat jij niet meer vergelijkbaar bent met anderen in jouw markt.

Deze training is uniek in de markt: speciaal ontwikkeld voor trainers, organisatieadviseurs en coaches die al de nodige meters hebben gemaakt in hun vak. Consultants die zichzelf een groter podium gunnen en meer van zichzelf willen laten zien.

Mensen die al een aantal jaar een eigen bedrijf hebben en een visie of aanpak hebben die ze graag in een aansprekend verhaal willen verpakken. Een verhaal waar klanten wel op moeten aanslaan.

Je ontdekt hoe je de kracht van verhalen voor jou laat werken om een aantrekkelijk authentiek merk te worden. Waardoor mensen zien wat jij in huis hebt en graag met jou willen werken.

Je ontdekt hoe je succesvol de juiste verhalen inzet zodat je altijd en overal overtuigend jezelf kunt presenteren, op papier en aan tafel. Je leert hoe je jezelf online en offline op de kaart zet zodat je concurrenten het nakijken hebben.

Je krijgt meer focus en een glashelder aanbod waardoor je effectiever de juiste klanten aantrekt en met meer rust werkt aan de groei van je bedrijf.

Je leert welke verhalen resoneren bij jouw klanten zodat je hen niet meer hoeft te overtuigen en je vele volgers en fans verwerft. En hoe je die volgers omzet in leads en klanten.

“Ik schrijf nu op LinkedIn kleine verhaaltjes waar ik een enorm goede respons op krijg. Veel klanten weten mij zo te vinden.“ Marije Verstegen

Hoe werkt het?

In de Power of Personality vind je video’s waarin je precies ziet hoe jij jouw unieke merk opbouwt.  Je krijgt ook de formats, templates en voorbeelden om je eigen merk, je verhalen en je marketing zo scherp te maken dat jouw merk onweerstaanbaar wordt voor jouw ideale klanten.

Exclusieve groep

Je bent deelnemer van de exclusieve pilotgroep, een mooie kleine groep deelnemers met een achtergrond als manager en/of consultant met een stevige trackrecord.

Je gaat hier deelnemers aantreffen waar je goed mee kunt klankborden.

Je kunt deze online training in je eigen tijd doen en in je eigen tempo. En je krijgt daarbij ook een jaar lang begeleiding van mij in de maandelijkse Q&A sessies.

Je houdt als deelnemer ook altijd toegang tot de training.

Naast de lessen ontvang je nog 3 bonus trainingen

De complete online bonustraining met tips en voorbeelden voor een onderscheidend aantrekkelijk LinkedIn profiel.

De bonus bij de eerste module heb ik extra interessant voor je gemaakt. Je leert niet alleen hoe je een geweldig profiel maakt op LinkedIn maar ik heb er ook nog twee e-books voor je aan toegevoegd. Een e-book dat gaat over slim netwerken op LinkedIn. En een e-book dat gaat over jouw zichtbaarheid als expert op LinkedIn.

Hiervoor heb ik de nieuwste inzichten voor je verzameld en allerlei voorbeelden toegevoegd om je te inspireren. Als je de zaken die je hier leert toepast heb je al snel een stevige voorsprong op rum 80 % van de gebruikers op LinkedIn. Want het is verbazend hoe weinig mensen een goed profiel hebben en goed gebruik maken van de mogelijkheden van LinkedIn om jezelf te profileren en te netwerken.

De complete online bonustraining voor een wervende website.

De complete online bonustraining voor het ontwikkelen van een onweerstaanbaar aanbod.

Heb jij gekozen voor de VIP-versie?

Dan krijg je ook je 1-op-1 coaching van mij persoonlijk. We hebben 4 keer een afspraak op momenten die jou uitkomen. Daarin kun je me alles vragen en denk ik persoonlijk met je mee over je merk, je teksten of je aanbod.

Licentie voor 1 persoon

Dit is jouw persoonlijke licentie voor De Power of Personality: je hebt een licentie voor 1 persoon gekocht.

Ik verwacht uiteraard dat je deze pagina en het wachtwoord voor jezelf houdt.

De inhoud van dit programma – dus alle video’s, handouts enzovoort – zijn puur voor jou en jou alleen. Er rust auteursrecht op, dus je mag ze niet delen met anderen.

Ga snel naar de eerste les en zet de eerste stappen naar jouw authentieke merk.

Veel succes!

Saskia Postma

Not Enrolled
Koop de cursus

Cursus Includes

  • 3 Modules
  • 14 Lessen